KLASIK serija foto knjiga

KLASIK serija foto knjiga

Foto knjige iz KLASIK serije izrađene su na jednak način kao i one iz PRO serije, s time da za izradu korica koristimo knjigoveško platno u različitim bojama. Na korice Vam možemo otisnuti natpis u tehnici folija tiska, ili u FlatBed tehnici, a možemo  na prednjoj korici načiniti i otvor (prozorčić), tako da se kroz njega vidi fotografija na sredini prve stranice u foto knjizi.

Tiskane su
 na našim modernim Xerox strojevima za digitalni tisak, koji su posebno prilagođeni za visokokvalitetan digitalni tisak fotografija. Omogućuju iznimnu kvalitetu otiska slike u rezoluciji 2400 x 2400 dpi, što joj daje oštrinu, zasićenost i postojanost boja.

Vrsta papira: 
160g Premium Papir (s certifikatom EU EcoLabel)

Korice: 
Kaširana knjigoveška ljepenka debljine 2,5mm s knjigoveškim platnom.
*- prikazane cijene su prema redovnom cjeniku. Promotivne cijene prikazane su u ponudi pojedinih modela foto knjiga.
KLASIK A4 Panorama

KLASIK A4 Panorama

Redovna cijena od 30,90 €
KLASIK A4 Portret

KLASIK A4 Portret

Redovna cijena od 30,90 €
KLASIK 30x30

KLASIK 30x30

Redovna cijena od 46,90 €
Rok izrade
Vaša narudžba foto knjige iz KLASIK serije bit će poslana, ili pripremljena za osobno preuzimanje u roku od najviše 7 radnih dana (pon-pet) od predaje narudžbe putem programa, ili online.

Ekspres izrada
Za KLASIK seriju možete naručiti i ekspresnu izradu u roku od dva radna dana. Ispravna narudžba predana do 10 sati (uz prethodnu obaveznu telefonsku najavu) može biti izrađena i spremna za preuzimanje u roku od dva radna dana.

Kontaktirajte nas obavezno telefonskim putem prije predaje Vaše narudžbe, kako bismo provjerili da li obzirom na slobodne kapacitete možemo izraditi foto knjigu u traženom roku. Naknada za uslugu ekspresne izrade iznosi 40 kn.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved