PLUS serija foto knjiga

PLUS serija foto knjiga

PLUS seriju foto knjiga uveli smo 2018. godine i ubrzo su postale vrlo popularne kod naših kupaca, ponajviše zbog LayFlat uveza, koji ne zauzima dio površine lijeve i desne stranice, kao što je to kod PRO serije, pa je moguće postavljanje slike i teksta preko obiju stranica ("duplerica"), bez da se dio izgubi u uvezu. Nadalje, cijene PLUS foto knjiga su, zbog ekonomičnijeg tiska, znatno niže od cijena foto knjiga iz Premium serije, pa je odabirom naših PLUS fotoknjiga moguće dobiti kvalitetan wedding book po prihvatljivoj cijeni.

Tiskane su na našim modernim Xerox strojevima za digitalni tisak, koji su posebno prilagođeni za visokokvalitetan digitalni tisak fotografija. Omogućuju iznimnu kvalitetu otiska slike u rezoluciji 2400 x 2400 dpi, što joj daje oštrinu, zasićenost i postojanost boja.

Vrsta papira: Svaki pojedini list je kaširan u tri  sloja od 2 x 250g premaznog papira i 1 x 280g vezne ploče. Skupna gramaža lista je tako 780g,  a debljina 0,8mm.

Korice: Tiskana knjigoveška ljepenka debljine 2,5mm s plastifikacijom za dodatnu zaštitu.

PLUS seriju foto knjiga preporučamo svima, koji žele u foto knjigama pohraniti manju količinu odabranih i kvalitetnih fotografija. Preporučamo ih za poklone u raznim prigodama, poput vjenčanja (Wedding book), godišnjica, obljetnica, poslovnih događaja, kao i za izradu prezentacijskih knjiga (Portfolio book) za proizvode i usluge.

Akcijska cijena PLUS serije foto knjiga.

35% popusta, čak i na količinu od samo jednog primjerka.
Kod kupona za popust: PLUS35
(Vrijedi samo za narudžbe foto knjiga iz PLUS serije i traje do 15.12.2021)

Prilikom slanja narudžbe iz našeg novog sučelja Foto123® Creator, ljubazno vas molimo da obavezno unesete kod za popust u polje KOD KUPONA in nakon toga kliknite "Otkupiti". Isto vrijedi i za naš stari program Digifil AlbumMaker PRO, gdje se kod za popust također upisuje u odgovarajuće polje prilikom slanja narudžbe.
Obavezno upišite kod za popust (kod kupona) prilikom slanja narudžbe, jer zbog načina rada našeg novog sustava, nismo u mogućnosti naknadno obračunati popust!

Rok izrade
Vaša narudžba foto knjige iz PLUS serije bit će poslana, ili pripremljena za osobno preuzimanje u roku 4 do 6 radnih dana od predaje narudžbe putem programa, ili online. 

Ekspres izrada
Za PLUS seriju, zbog složenosti postupka izrade, nije moguće naručiti ekspres izradu.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved