Super akcija foto kalendara

Akcija foto123 kalendara

Naše snižene modele personaliziranih foto kalendara možete pregledati ovdje.

Rokovi izrade zaprimljenih Foto123 narudžbi foto proizvoda

Kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu naših foto proizvoda, tiskamo ih odvojeno od ostalih tiskovina u dvije serije tjedno:

Sve narudžbe zaprimljene do ponedjeljka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u petak isti tjedan.
Sve narudžbe zaprimljene do četvrtka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u srijedu naredni tjedan.

Iznimka su foto knjige serije PREMIUM koje imaju rok izrade od 7 do 10 radnih dana.

Tijekom trajanja prodajnih akcija, zbog povećanog broja narudžbi može doći do produžetka navedenih rokova.

U slučaju osobnog preuzimanja proizvoda u našoj poslovnici, zbog provođenja mjera zaštite od bolesti COVID-19, molimo za prethodnu telefonsku najavu prije dolaska.

Neki izloženi proizvodi

Akcijska cijena spiralno uvezanih kalendara

40% popusta, čak i na količinu od samo jednog primjerka
Kod (šifra) kupona za popust je: 2022
(Akcija traje sve do 01.10.2022, kada ćemo predstaviti nove predloške za 2023. godinu)

Za količine od 10 i više primjeraka, formira se posebna cijena. Ako trebate veći broj primjeraka, kontaktirajte nas za ponudu.

Prilikom slanja narudžbe iz našeg novog sučelja Foto123® Creator, ljubazno vas molimo da obavezno unesete kod za popust "2022" u polje KOD KUPONA i nakon toga kliknete "Otkupiti". Isto vrijedi i za naš stari program Digifil AlbumMaker PRO, gdje se kod za popust također upisuje u odgovarajuće polje.

Obavezno upišite kod za popust (kod kupona) prilikom slanja narudžbe, jer zbog načina rada našeg novog sustava, nismo u mogućnosti naknadno obračunati popust!

2 NAČINA OBLIKOVANJA kalendara

Online ili na svom računalu

Možete preuzeti besplatan program za oblikovanje kalendara na svoje računalo, a možete ih oblikovati i online.
Oblikujte kalendar online

Oblikujte kalendar online

Foto123® CREATOR - Online
Preuzmite naš program

Preuzmite naš program

Foto123® Creator - Desktop
UPOZORENJE - KODOVI ZA POPUST

NE ZABORAVITE UPISATI KOD ZA POPUST U PROGRAM Foto123 Creator! U slučaju prodajne akcije ili drugih pogodnosti gdje se traži unos koda, potrebno ga je unijeti prilikom slanja narudžbe, jer zbog načina rada našeg novog sustava, nismo u mogućnosti naknadno obračunati popust.

Narudžba proizvoda s RAZLIČITIM kodovima za popust

Želite li odjednom naručiti DVA artikla, koji imaju RAZLIČITE KODOVE ZA POPUST, potrebno je izvršiti dvije zasebne narudžbe i unijeti odgovarajući kod za svaki artikl posebno. Sustav, naime, ne može istovremeno aplicirati dva različita koda za popust.
PRIMJER: Želite naručiti Kalendar (kod: 2022) i PRO foto knjigu (kod: 40OFF). Najprije dovršite slanje narudžbe kalendara s kodom 2022, a nakon toga pokrenite novu narudžbu PRO foto knjige s kodom 40OFF.
ZA DOSTAVU: Ukoliko želite dostavu obaju artikala na istu adresu, odaberite dostavu samo za JEDAN artikl  i OBAVIJESTITE NAS na e-mail: info@foto123.hr, da želite dostavu obaju artikala u istoj pošiljci, kako bi vam dostava bila naplaćena samo jednom.

Budite informirani na vrijeme!

Za informacije o akcijama i drugim pogodnostima, redovito nas pratite na našoj web stranici ili se prijavite na naš newsletter. A možete nas pratiti i na društvenim mrežama, Facebook i LinkedIn.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved