Super akcija foto kalendara

Akcije u pripremi

U slučaju da imate foto proizvode u pripremi ili da dobijete malo vremena za dizajn, unaprijed ćemo vas obavijestiti o nadolazećim kampanjama koje možete iskoristiti. Kako biste bili redovito informirani o nadolazećim kampanjama, preporučamo da se registrirate za naše online obavijesti putem obrasca pri dnu stranice.

Neki izloženi proizvodi

Akcijska cijena spiralno uvezanih kalendara

40% popusta, čak i na količinu od samo jednog primjerka
Kod (šifra) kupona za popust je: 2022
(Akcija traje sve do 01.10.2022, kada ćemo predstaviti nove predloške za 2023. godinu)

Za količine od 10 i više primjeraka, formira se posebna cijena. Ako trebate veći broj primjeraka, kontaktirajte nas za ponudu.

Prilikom slanja narudžbe iz našeg novog sučelja Foto123® Creator, ljubazno vas molimo da obavezno unesete kod za popust "2022" u polje KOD KUPONA i nakon toga kliknete "Otkupiti". Isto vrijedi i za naš stari program Digifil AlbumMaker PRO, gdje se kod za popust također upisuje u odgovarajuće polje.

Obavezno upišite kod za popust (kod kupona) prilikom slanja narudžbe, jer zbog načina rada našeg novog sustava, nismo u mogućnosti naknadno obračunati popust!

2 NAČINA OBLIKOVANJA kalendara

Online ili na svom računalu

Možete preuzeti besplatan program za oblikovanje kalendara na svoje računalo, a možete ih oblikovati i online.
Oblikujte kalendar online

Oblikujte kalendar online

Foto123® CREATOR - Online
Preuzmite naš program

Preuzmite naš program

Foto123® Creator - Desktop
UPOZORENJE - KODOVI ZA POPUST

NE ZABORAVITE UPISATI KOD ZA POPUST U PROGRAM Foto123 Creator! U slučaju prodajne akcije ili drugih pogodnosti gdje se traži unos koda, potrebno ga je unijeti prilikom slanja narudžbe, jer zbog načina rada našeg novog sustava, nismo u mogućnosti naknadno obračunati popust.

Narudžba proizvoda s RAZLIČITIM kodovima za popust

Želite li odjednom naručiti DVA artikla, koji imaju RAZLIČITE KODOVE ZA POPUST, potrebno je izvršiti dvije zasebne narudžbe i unijeti odgovarajući kod za svaki artikl posebno. Sustav, naime, ne može istovremeno aplicirati dva različita koda za popust.
PRIMJER: Želite naručiti Kalendar (kod: 2022) i PRO foto knjigu (kod: 40OFF). Najprije dovršite slanje narudžbe kalendara s kodom 2022, a nakon toga pokrenite novu narudžbu PRO foto knjige s kodom 40OFF.
ZA DOSTAVU: Ukoliko želite dostavu obaju artikala na istu adresu, odaberite dostavu samo za JEDAN artikl  i OBAVIJESTITE NAS na e-mail: info@foto123.hr, da želite dostavu obaju artikala u istoj pošiljci, kako bi vam dostava bila naplaćena samo jednom.

Budite informirani na vrijeme!

Za informacije o akcijama i drugim pogodnostima, redovito nas pratite na našoj web stranici ili se prijavite na naš newsletter. A možete nas pratiti i na društvenim mrežama, Facebook i LinkedIn.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved