Izjava o kolačićima

Internetske stranice www.foto123.hr koristi kolačiće (HTTP cookies).

Kolačićima Vas ne identificiramo osobno. Koristimo ih isključivo u svrhu poboljšavanja funkcioniranja naših internetskih stranica. Korištenjem naših internetnih stranica, slažete se s time da internetske stranice www.foto123.hr instalira kolačiće na Vaš uređaj.

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su manje tekstualne datoteke, koje ne mogu naštetiti Vašem uređaju i preko njih ne može doći do nikakve zloupotrebe Vaših osobnih podataka. Upravljanje s kolačićima je prepušteno Vama odnosno internetskom pregledniku kojeg koristite.

ZAŠTO NAŠE INTERNETSKE STRANICE TREBAJU KOLAČIĆE?

Glavna funkcija kolačića je omogućavanje našem serveru, da Vas “prepozna” do te mjere, da Vam može prikazivati naše internetske stranice na za Vas optimalan način.

ZAŠTO NAŠE INTERNETSKE STRANICE UPOTREBLJAVAJU KOLAČIĆE?

Na našim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće prije svega za komunikaciju između Vašeg internetskog preglednika in servera, koji priprema sadržaje za prikaz i priprema statistiku posjećenosti stranica. To je iznimno važno, jer na temelju Vašeg pretraživanja prepoznajemo, koji sadržaji Vas zanimaju. Jedino tako možemo optimizirati te sadržaje, kako bismo Vam ih mogli prikazati još kvalitetnije i ažurnije.

KAKO MOGU UPRAVLJATI S KOLAČIĆIMA (Kako ih onemogućiti)?

Ukoliko ne želite upotrebljavati kolačiće, ili ste ih već primili, možete ih u bilo kojem trenutku obrisati, ili ograničiti njihovu upotrebu. Sljede uputstva za tri najčešće korištena internetska preglednika:

Google Chrome

1. Kliknite na izbornik na vrhu vašeg preglednika (tri točke gore desno) i izaberite »Postavke«.
2. Kliknite »Napredno«, pomaknite se do poglavlja »Privatnost i sigurnost« i kliknite gumb »Postavke sadržaja«.
3. Izaberite »Kolačići« i uredite postavke po želji.

Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

1. Kliknite »Tools« na vrhu (desno) Vašeg preglednika, izaberite »Internet options«, pa kliknite na poglavlje »Security«.
2. Provjerite, da li je razina Vaše privatnosti podešena na “Medium”, ili “Medium High”, što će omogučiti upotrebu kolačića u Vašem pregledniku.
3. Razina privatnosti podešena na “High” onemogućit će korištenje kolačića.

Mozilla Firefox

1. Otvorite izbornik “Alati” na vrhu (desno, tri vodoravne crtice) Vašeg preglednika i odaberite »Mogućnosti«.
2. Izaberite ikonu »Privatnost«.
3. Kliknite »Ukloniti osobne kolačiće« i uredite postavke po želji

Koristite li neki drugi preglednik, u svakom od njih možete upravljati s kolačićima na sličan način, u izbornicima kojima se uređuju postavke privatnosti.

Želite li saznati više o kolačićima i zaštiti osobnih podataka, posjetite sljedeću stranicu: www.allaboutcookies.org

ODABERITE FORMAT KALENDARA