Problem s prikazom teksta u programu Digifil AlbumMaker PRO
Želite dodati tekst u programu za oblikovanje foto knjiga - ali tekst kasnije nije vidljiv na stranicama.

Neki korisnici operativnog sistema Windows 10 su nam dojavili, da imaju problem nakon zadnjeg sigurnosnog ažuriranja Windows-a (KB5000802),
koji se očituje u tome, da nakon upisivanja teksta, on ne bude vidljiv na stranici fotoknjige. Na pojedinačne upite naših korisnika tijekom posljednjih desetak dana, odgovarali smo s informacijom koju je objavio Microsoft, da se radi o grešci u tom ažuriranju i dali smo uputu da se to ažuriranje deinstalira, što je korisnicima riješilo navedeni problem.

U međuvremenu je Microsoft objavio, da je s danom 18. ožujka ta pogreška uklonjena. Međutim, popravak se za sada ne preuzima automatski na računala korisnika, već ga je potrebno preuzeti i instalirati ručno.

Na ovoj poveznici možete provjeriti objavu Microsofta, gdje su objavili popravke za pojedine greške. Za opisani problem u našem programu je pripremljen popravak KB5001649.

Obzirom da nema automatskog ažuriranja, potrebno je preuzeti s Microsoftovih internetskih stranica odgovarajući popravak za Vaš operativni sistem i konfiguraciju Vašeg računala.


Microsoft ažuriranje za uklanjanje pogreške:
Zbirno ažuriranje za Windows 10 Version 20H2 za x64 (KB5001649)
Ukoliko Vam Google Chrome ne otvori poveznicu upotrijebite Microsoftov internetski preglednik (Microsoft edge).


U većini slučajeva dohvatit ćete ispravno ažuriranje s klikom na gornju poveznicu za zbirno ažuriranje. U slučaju, da dobijete obavijest, da to ažuriranje ne odgovara Vašem računalu, provjerite i prenesite odgovarajuće ažuriranje na ovoj poveznici.

 

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved