Uvjeti plaćanja

Sigurno plaćanje Visa, MasterCard i Maestro bankovnim karticama.

Proizvode dostavljamo DPD paketnom dostavom. Plaćanje pouzećem moguće je samo ako je dostava na području Republike Hrvatske ili Slovenije.
Proizvod podmirujete prilikom dostave uz gotovinsko plaćanje. Kod plaćanja pouzećem ne morate plaćati dodatne troškove uz poštarinu za koje znate već na kraju narudžbe.

Iznos Vaše narudžbe plaćate internetskim bankarstvom. Nakon što predate narudžbu, primit ćete e-mail poruku s poveznicom na Vaš korisnički profil, gdje ćete onda moći preuzeti ponudu sa svim potrebnim podacima za uplatu. Čim evidentiramo Vašu uplatu na našem računu, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. U slučaju hitnosti, možete nam odmah po izvršenoj uplati proslijediti potvrdu i u tom slučaju odmah po primitku iste započet ćemo s obradom Vaše narudžbe.

Prilikom osobnog preuzimanja iznos možete platiti gotovinom ili platnom karticom.
Osobno preuzimanje proizvoda trenutno je moguće samo na našoj lokaciji FOTO123, Mladinska ulica 3, 8250 Brežice, Slovenija

Ako već imate PayPal račun, iznos možete podmiriti brzo i jednostavno putem PayPal-a. Ako još nemate PayPal račun, možete ga dobiti brzo i besplatno. Za više informacija kliknite ovdje.

Imate li tvrtku u EU s važećim VIES poreznim brojem i u sustavu ste PDV-a? Javite nam porezni broj i mi ćemo vam poslati ponudu bez PDV-a. Ne odnosi se na slovenska poduzeća.

Imate tvrtku/obrt, poslujete stabilno i želite dugoročnu suradnju s nama? Pošaljite nam svoje podatke i zahtjev za plaćanje s odgodom, a mi ćemo ga ramotriti i odgovoriti vam u najkraćem roku.

ODABERITE FORMAT KALENDARA