Izbor načina oblikovanja foto knjige MINI 10x15 Portret - MINI SERIJA FOTO KNJIGA.

Prazna

Prazan predložak, pomoću kojeg uz malo mašte možete kreirati jedinstveni uradak

Crvenilo

Unaprijed pripremljen grafički predložak s pastelnim dizajnom crvenila

Cvijeće

Unaprijed pripremljen grafički predložak s dizajnom cvjetnog polja

Trokuti

Unaprijed pripremljen grafički predložak s geometrijskim dizajnom trokuta

Apstrakt

Unaprijed pripremljen grafički predložak s apstraktnim dizajnom

Bordo

Unaprijed pripremljen grafički predložak s topivim bordo dizajnom

Zabava

Unaprijed pripremljen grafički predložak sa šarenim zabavnim dizajnom

Medvjed

Unaprijed pripremljen grafički predložak s dizajnom plišanog medvjedića

Tratinčica

Unaprijed pripremljen grafički predložak s dizajnom tratinčice

Kocke

Unaprijed pripremljen grafički predložak s geometrijskim dizajnom kocke

Upute za izradu foto knjige online pomoću programa Foto123® Creator.

Odaberite grafički predložak knjige ili prazan (bez teme) iznad da biste izradili prilagođeni dizajn. Foto123® Creatoru možete pristupiti na 2 različita načina.

1. Neizravno: pomoću čarobnjaka koji će vas voditi kroz proces i dizajnirati cjelovitu knjigu fotografija sa željenim brojem stranica na kraju. Ovako dizajniranom proizvodu možete dodijeliti samo željene pozadine i pripremiti naslovnicu foto knjige. Naravno, tada možete dodatno prilagoditi gotove po svom ukusu. Čarobnjak prepoznaje okomite i pejzažne fotografije te ih ispravno postavlja u odgovarajuće predloške. Isprobajte čarobnjaka - oduševit ćete se!

2. Izravno:
Ulaskom izravno u dizajner, sami počinjete dizajnirati stranice. Dodajte fotografije, odaberite pozadine, grafičke dodatke, okvire i dizajnirajte fotoknjigu po svom ukusu.

Kroz dizajn, program vam stalno nudi pomoć i vodit će vas kroz funkcije sve dok ga ne svladate i svladate program bez pomoći.

Jednostavno formatiranje (uređaji s manjim zaslonima):
Prilikom ulaska u grafički alat s manjim zaslonima, alat se automatski postavlja u jednostavan format, gdje imate nešto manje mogućnosti dizajna, ali možete jednostavno dizajnirati fotoknjigu na mobilnom telefonu s manji ekran. Također nije moguće prebaciti se na napredni način dizajna na uređajima s manjim zaslonom. Međutim, možete spremiti i ponovno otvoriti proizvod na uređaju s većim zaslonom, gdje ćete imati sve napredne opcije.
Napredni način oblikovanja (uređaji s većim zaslonima):
Prilikom ulaska u grafički alat s većim zaslonima, alat se automatski stavlja u napredni način oblikovanja. Na vrhu zaslona imate mogućnost prebacivanja u jednostavan način rada, gdje je nekoliko opcija manje, ali je proces dizajna lakši i transparentniji.

Prilikom dizajniranja imate više od 500 različitih, pažljivo odabranih pozadina i preko 1000 slikovnih isječaka (ClipArts) koje možete koristiti u dizajnu uz malo mašte. Pripremamo hrpu tematski pripremljenih grafičkih predložaka, koji će uskoro biti dostupni. Uvjereni smo da čak i s praznim predloškom i programskim savjetima možete u vrlo kratkom vremenu pripremiti izvrstan i potpuno personaliziran proizvod sa svim funkcijama koje nudi grafički alat.

Također možete spremiti svoj projekt prilikom online projektiranja i nastaviti kasnije. Svojim spremljenim projektima možete pristupiti klikom na Foto123 Creator | na vrhu web stranice Korisničke stranice. Prijavite se u sustav i imat ćete pristup spremljenim projektima i mogućnost pregleda dostavljenih narudžbi.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved