Opće odredbe

Čl.1.

Vlasnik internetske trgovine za prodaju tiskovina »Foto123.hr« i ugovorna strana u poslovnom odnosu s Naručiteljem, za područje Republike Hrvatske, je društvo Forma Brežice d.o.o., sjedište: Mladinska ulica 3, 8250 Brežice, Porezni broj: SI76116042 (u daljnjem tekstu Forma Brežice).

Upotrebom internetske trgovine »Foto123.hr«, korisnici prihvaćaju sve uvjete navedene u daljnjem tekstu. Forma Brežice će nastojati objavljivati samo točne i vjerodostojne informacije. Forma Brežice zadržava pravo izmjene sadržaja na internetskim stranicama bez prethodne obavijesti i ne preuzimaju odgovornost za moguće posljedice tih promjena.

Ugovorni odnos između Naručitelja i Forme Brežice nastaje trenutkom primitka Naručiteljeve narudžbe od strane Forme Brežice. Naručitelj može Formi Brežice dostaviti narudžbu korištenjem programa »foto123 Creator«, programa i online sučelja »Foto123Creator«, zatim putem online sučelja »Formaprint.eu« te elektronskom poštom, poštom ili osobno.

Proizvodi

Čl.2.

Nazivi proizvoda koji se nude i opis njihovih glavnih svojstava nalaze se na internetskim stranicama www.foto123.hr.

Cijene

Čl.3.

Sve cijene proizvoda u internetskoj trgovini izražene su u eurima s uključenim PDV-om Republike Slovenije. Svi naplatni poslovi vršit će se u valuti euro. Navedene cijene u internetskoj trgovini vrijede isključivo za narudžbe preko interneta. Cijene vrijede do objave novog cjenika. Cijene pojedinih artikala mogu se minimalno razlikovati u pojedinim softverskim rješenjima zbog različitog načina zaokruživanja decimala i slično. Za Naručitelja je uvijek mjerodavna cijena koju mu prikazuje program u kojem je predao narudžbu.

Cijena proizvoda uvećava se za troškove dostave. Troškovi dostave s uključenim PDV-om iskazani su na cjeniku.

Način plaćanja

Čl.4.

Moguća su dva načina plaćanja:

1. Plaćanje po pouzeću

Iznos narudžbe uvećan za troškove dostave, Naručitelj plaća službeniku kurirske tvrtke s kojom Forma Brežice ima ugovor, prilikom preuzimanja robe.

2. Plaćanje po predračunu

U slučaju plaćanja po predračunu, po poslanoj narudžbi primit ćete e-mail poruku s priloženim predračunom. Po primitku Vaše uplate, isporučit ćemo Vam proizvod poštom ili na drugi dogovoreni način.

Dostava

Čl.5.

Ukoliko nije drugačije dogovoreno, dostavu na području Republike Hrvatske vrši General Logistics Systems Croatia d.o.o. (u daljnjem tekstu: GLS). Ako nije drugačije dogovoreno, dostava se u pravilu vrši u prijepodnevnim satima. Ako ste tada odsutni, službenik GLS-a dogovorit će s Vama daljne postupanje.

Rok isporuke proizvoda

Čl.6.

Isporukom proizvoda smatra se trenutak primitka pošiljke od strane kupca.

Forma Brežice se obvezuje pošiljku predati GLS-u najkasnije u roku od jednog radnog dana po dovršetku procesa izrade proizvoda koji je predmet narudžbe, a najkasnije 10 radnih dana od dana primitka narudžbe. Termin isporuke ovisi o GLS-u, na što Forma Brežice nema utjecaja.

U slučaju da tiskovine zbog više sile (izvanrednih okolnosti, tehničkih poteškoća kao što je kvar stroja i sl.) u navedenom roku nije moguće izraditi, kupac će biti obavješten o problemu i time se rok izrade produžuje do popravka kvara.

Reklamacije

Čl.7.

Reklamacija je moguća samo ukoliko se radi o vanjskim oštećenjima proizvoda. Za greške u oblikovanju od strane kupca (npr. pravopisne pogreške, korištenje fotografija loše kvalitete, izbor boje podloge i sl.), Forma Brežice ne odgovara.

Naručitelj je dužan vanjska oštećenja proizvoda reklamirati odmah po isporuci, a najkasnije u roku tri dana od dana isporuke. Kasnije reklamacije neće se uvažavati.

Reklamacija se može poslati poštom na adresu Forma Brežice d.o.o., Mladinska ulica 3, SI-8250 Brežice, ili elektronskom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Forma Brežice obvezuje dati pisani odgovor na reklamaciju u roku tri radna dana od primitka iste. U slučaju prihvaćanja reklamacije, Forma Brežice može o svom trošku tražiti od Naručitelja povrat proizvoda, o čemu će uputiti Naručitelja u odgovoru na reklamaciju.

Forma Brežice se obvezuje Naručitelju isporučiti ispravan proizvod u roku ne dužem od 14 dana od dana prihvaćanja reklamacije.

Odustajanje od kupnje

Čl.7.

Naručitelj ne može odustati od kupnje, nakon primitka njegove narudžbe od strane Forme Brežice, budući se radi o proizvodu izrađenom isključivo za Naručitelja i na temelju njegove specifikacije.

Iznimno, Forma Brežice može odobriti Naručitelju odustajanje od kupnje, ukoliko proces izrade proizvoda još nije započeo, što Naručitelj može provjeriti telefonskim upitom na broj +386 7 4994 580, ili upitom slanjem elektroničke pošte na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved