Panoramske fotografije

Izrada Panoramskih fotografija

PANORAMSKE FOTOGRAFIJE

DryLAb tehnologija

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA TEHNOLOGIJA

Panoramske fotografije se ispisuju DryLab tehnologijom i identične su kvalitete kao Premium (klasične) fotografije. Zbog kvalitete i vrste tehnologije cijene su veće u odnosu na digitalni tisak.
 
Vrsta izrade: SureLab s tehnologijom DryLAb
Vrsta papira: 250 g foto papira s Luster ili sjajnom površinom
Dimenzije fotografije: Visina 15, 20 ili 30 cm, širina se može prilagoditi Vašoj fotografiji do maksimalno 100 cm

Opis stroja: EPSON SureLab D3000 izrađen je novom DryLab tehnologijom (suhi laboratoriji). Ne koriste kemikalije u izradi fotografija i stoga su ekološki prihvatljivi. Kvaliteta ispisa i brzina su njegove glavne prednosti, a po mnogima, zbog većeg raspona boja, fotografije su klasa za sebe i na višoj razini.

Zbog posebnog zaštitnog premaza fotografije imaju bolju postojanost i ne ostavljaju otiske prstiju, što je posebnost, posebno za fotografije na sjajnom papiru.

Zbog tehnologije i visoke kvalitete otiska, cijena izrade je veća nego kod tiska na klasičnim strojevima za izradu ovakvih fotografija, gdje se koristi kemijski proces.

CJENIK IZRADE PANORAMSKIH FOTOGRAFIJA

Troškovi obrade narudžbe iznose 1,03€ s PDV-om od 25%. 

Format fotografije

Cijena bez PDV-aCijena/kom 25% PDV
Panoramska fotografija 15 cm x (širina se prilagođava fotografiji od 15 do 100 cm)3,20 €4,00 €
Panoramska fotografija 20 cm x (širina se prilagođava fotografiji od 20 do 100 cm)4,84 €6,05 €
Panoramska fotografija 30 cm x (širina se prilagođava fotografiji od 30 do 100 cm)15,49 €19,37 €

Končna cijena može varirati ovisno o stopi PDV-a! Uključeni smo u porezni sustav EU-a OSS, što znači da se PDV plaća u državi preuzimanja proizvoda i prema njezinoj stopi. Cjenik vrijedi od 09.04.2024. Trošak dostave nije uključen u cijenu i iznosi 3,90 € s PDV-om po paketu za područje Slovenije. Troškove dostave za ostale države u koje dostavljamo možete provjeriti ovdje.

Poduzeća – porezni obveznici s važećim VIES PDV identifikacijskim brojem!
Nakon registracije u sustav Foto123® Creator, molimo vas da nam na e-mail info@foto123.hr javite Vaš porezni broj kako bismo vam omogućili naručivanje bez PDV-a, naravno ako će roba ići u Republiku Hrvatsku.

Procijenjeno vrijeme proizvodnje do otpreme je 1 do 3 radna dana.

Luster površina ima blagi sjaj suptilne i biserne teksture. Nudi dublju zasićenost boja od mat završne obrade, veći kontrast i deblji papir. Otisci prstiju nisu toliko vidljivi, u usporedbi sa sjajnom površinom nije reflektirajuća. Izgleda profesionalno s visokokvalitetnim papirom i najbolje je za uokvirivanje na zidu. Također bilježi najbolja svojstva sjaja i matiranja kombinirajući ih u jednu prekrasnu završnicu.

Gloss površina se najčešće koristi za ispis fotografija. Ima vrlo glatku, sjajnu površinu i reflektirajući izgled. Krajnji rezultat fotografije često je vidjeti žive boje, čiste i oštre. Boja je svjetlija i nudi veću zasićenost, ima glatku, nestrukturiranu površinu, što omogućuje prianjanje za staklo prilikom uokvirivanja. Također, sloj je vrlo osjetljiv na otiske prstiju i mrlje, za rukovanje bez rukavica. Sjajni premaz je dobar izbor za ispis svakodnevnih snimaka i fotografija živih boja.

Narudžba

Za naručivanje fotografija upotrijebite našu online aplikaciju Foto123 Creator pritiskom na gumb. Trenutno nije moguće izvršiti narudžbu putem našeg desktop programa!

Ne propustite i druge opcije izrade fotografija

ODABERITE FORMAT KALENDARA