Panoramske fotografije

Izrada Panoramskih fotografija

PANORAMSKE FOTOGRAFIJE

DryLAb tehnologija

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA TEHNOLOGIJA

Visokokvalitetne panoramske fotografije ispisane na foto papiru.
Vrsta ispisa: SureLab s tehnologijom DryLAb
Vrsta papira: 250g foto papir sa lusterom ili sjajnom površinom

Opis stroja: EPSON SureLab D3000 izrađen je novom DryLab tehnologijom (suhi laboratoriji). Ne koriste kemikalije u izradi fotografija i stoga su ekološki prihvatljivi. Kvaliteta ispisa i brzina su njegove glavne prednosti, a po mnogima, zbog većeg raspona boja, fotografije su klasa za sebe i na višoj razini.
Zbog posebnog zaštitnog premaza fotografije imaju bolju postojanost i ne ostavljaju otiske prstiju, što je posebnost, posebno za fotografije na sjajnom papiru.

Zbog tehnologije i visoke kvalitete otiska, cijena izrade je veća nego kod tiska na klasičnim strojevima za izradu ovakvih fotografija, gdje se koristi kemijski proces.

CJENIK IZRADE PANORAMSKIH FOTOGRAFIJA

Troškovi obrade narudžbe iznose 1,03€ s PDV-om od 25%. 

Format fotografije

Cijena bez PDV-aCijena/kom 25% PDV
Panoramska fotografija 15 cm x (širina se prilagođava fotografiji od 15 do 100 cm)3,20 €4,00 €
Panoramska fotografija 20 cm x (širina se prilagođava fotografiji od 20 do 100 cm)4,84 €6,05 €
Panoramska fotografija 30 cm x (širina se prilagođava fotografiji od 30 do 100 cm)15,49 €19,37 €

Konačna cijena se može promijeniti ovisno o stopi PDV-a!
Od ove godine smo uključeni u EU porezni sustav OSS, što znači da se PDV plaća u zemlji i po stopi u kojoj se proizvod preuzima. Cijene vrijede od 10. veljače 2023. Trošak dostave nije uključen u cijenu i iznosi 4,70 € sa PDV po paketu za područje cijele Hrvatske. Troškove dostave u ostale zemlje provjerite ovdje.

Poduzeća – porezni obveznici
Nakon prijave u Foto123® Creator sustav javite nam Vaš porezni broj kako bismo vam omogućili naručivanje bez PDV-a, naravno ako će roba ići u Republiku Hrvatsku.

Procijenjeno vrijeme proizvodnje do otpreme je 1 do 3 radna dana.

Luster površina ima blagi sjaj suptilne i biserne teksture. Nudi dublju zasićenost boja od mat završne obrade, veći kontrast i deblji papir. Otisci prstiju nisu toliko vidljivi, u usporedbi sa sjajnom površinom nije reflektirajuća. Izgleda profesionalno s visokokvalitetnim papirom i najbolje je za uokvirivanje na zidu. Također bilježi najbolja svojstva sjaja i matiranja kombinirajući ih u jednu prekrasnu završnicu.

Gloss površina se najčešće koristi za ispis fotografija. Ima vrlo glatku, sjajnu površinu i reflektirajući izgled. Krajnji rezultat fotografije često je vidjeti žive boje, čiste i oštre. Boja je svjetlija i nudi veću zasićenost, ima glatku, nestrukturiranu površinu, što omogućuje prianjanje za staklo prilikom uokvirivanja. Također, sloj je vrlo osjetljiv na otiske prstiju i mrlje, za rukovanje bez rukavica. Sjajni premaz je dobar izbor za ispis svakodnevnih snimaka i fotografija živih boja.

Narudžba

Za naručivanje fotografija upotrijebite našu online aplikaciju Foto123 Creator pritiskom na gumb. Trenutno nije moguće izvršiti narudžbu putem našeg desktop programa!

Ne propustite i druge opcije izrade fotografija

ODABERITE FORMAT KALENDARA