Retro Retro Print fotografije

Izrada Retro Print fotografija

IZRADA FOTOGRAFIJA

DIGITALNI LASERSKI TISAK

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA TEHNOLOGIJA

Kolekcija vaših omiljenih i najzabavnijih fotografija u stilu polaroidnih fotografija, za koje možete odabrati dizajn po svom izboru. Retro fotografije mogu uljepšati vaš dom na svakom koraku. Fotografije su pristupačne zbog digitalnog ispisa, tako da možete ispisati više fotografija i podijeliti ih s prijateljima.

Vrsta tiska: Digitalni tisak u rezoluciji 2400×2400 dpi.
Vrsta papira: 300g premazani SILK papir.
Dimenzije fotografije: 8,8 x 10,5 cm

Tiskane su na našim modernim Xerox strojevima za digitalni tisak, koji su posebno prilagođeni za visokokvalitetan digitalni tisak fotografija. Omogućuju iznimnu kvalitetu otiska slike u rezoluciji 2400 x 2400 dpi, što joj daje oštrinu, zasićenost i postojanost boja. Troškovi izrade znatno su jeftiniji od tiska na SureLab strojevima ali i dalje izvrsne kvalitete.


CIJENA IZRADE FOTOGRAFIJA

11,90€/24kom 7.07 € za 24 kom

Minimalna narudžba 24 kom= 7,07€ (0,093€ / dodatna fotografija)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni. Navedene cijene uključuju 25% PDV-a!

Konačna cijena se može promijeniti ovisno o stopi PDV-a!
Od ove godine smo uključeni u EU porezni sustav OSS, što znači da se PDV plaća u zemlji i po stopi u kojoj se proizvod preuzima. Cijene vrijede od 10. veljače 2023. Trošak dostave nije uključen u cijenu i iznosi 4,70 € sa PDV po paketu za područje cijele Hrvatske. Troškove dostave u ostale zemlje provjerite ovdje.

Poduzeća – porezni obveznici
Nakon prijave u Foto123® Creator sustav javite nam Vaš porezni broj kako bismo vam omogućili naručivanje bez PDV-a, naravno ako će roba ići u Republiku Hrvatsku.

 

Predviden čas izdelave do pošiljanja je od 1 do 3 delovne dni.

Narudžba

Za naručivanje fotografija upotrijebite našu online aplikaciju Foto123 Creator pritiskom na gumb. Trenutno nije moguće izvršiti narudžbu putem našeg desktop programa!

Ne propustite i druge opcije izrade fotografija

ODABERITE FORMAT KALENDARA