Program Foto123® Creator

Foto123 Creator®

Foto123® Creator - Dizajniranje vaš foto proizvod na Vašem računalu s operativnim sustavima Windows i Mac

Veliko nam je zadovoljstvo, što vam možemo ponuditi naš novi, potpuno besplatan program Foto123® Creator, koji mnogi smatraju najsofisticiranijim softverskim rješenjem na svijetu, za dizajn foto proizvoda.

Program radi na čak 24 jezika, naravno i na hrvatskom. Početnicima je vrlo jednostavan za korištenje, a opet je dovoljno izazovan za zahtjevnije korisnike. Program vam omogućuje da bez ograničenja dizajnirate foto knjige, foto -kalendare i druge foto proizvode. Na raspolaganju je više od 1000 različitih pozadina i grafičkih alata za stvaranje potpuno jedinstvenih foto knjiga za svaku priliku.

Program je namijenjen za besplatno korištenje i potpuno je funkcionalan. Preuzmite i instalirajte ga već danas i počnite dizajnirati vlastitu knjigu fotografija ili bilo koji drugi proizvod. Vrlo je jednostavno za napraviti. Prilikom projektiranja možete koristiti čarobnjaka koji će automatski dizajnirati vašu foto knjigu s željenim brojem stranica, uzimajući u obzir orijentaciju fotografija i odabrati odgovarajuće predloške. Uređujte samo naslovnicu ovako dizajniranog proizvoda. Naravno, možete naknadno i sami prilagoditi pojedinačne stranice, po svom ukusu.

Instalirajte program, odaberite fotografije na računalu i dizajnirajte svoj foto proizvod. Kada završite, možete nam ga prenijeti klikom miša, a mi ćemo ga otisnuti, uvezati i poslati na vašu adresu. Lako kao Foto123.

Program Foto123® Creator podržava preko 30 različitih jezika, ali je dizajniran tako da se automatski prikazuje na jeziku postavljenom u Windows sustavu. Ako želite da program radi na drugom jeziku, slijedite tri koraka u nastavku.

1. Unesite “Postavke” u polje za pretraživanje na početnom izborniku i zatim kliknite na “Postavke (aplikacija)” među prikazanim rezultatima.

2. Otvara se prozor “Postavke sustava Windows”, gdje odaberete “Vrijeme i jezik”

3. Otvorit će se jezične postavke gdje s lijeve strane odaberite “Regija” a zatim s desne strane za “Regionalni format” postavite željenu regiju – jezik. Zatvorite sve otvorene prozore i nakon ponovnog pokretanja programa Foto123® Creator biti će prikazan na jeziku koji ste odabrali.

Dodatni fontovi za Windows ili Mac PC!

Dodatni fontovi koje trebate instalirati na svoje Windows ili Mac računalo da biste dizajnirali foto kalendare.

Prilikom instalacije, program Foto123® Creator ne instalira vlastite fontove u vaš operativni sustav, već koristi fontove koji su već instalirani na vaše računalo. Kada dizajnirate foto proizvode, imate dakle na raspolaganju sve one fontove, koje ste instalirali u svoj sustav. Ako želite dodatni font, instalirajte ga i bit će vam dostupan kada ponovno pokrenete program. Prilikom izrade predložaka kalendara, koristili smo određene vrste fontova, no ako ti fontovi nisu instalirani na vašem računalu, predlošci neće biti ispravno prikazani.

Pripremili smo odabrani paket fontova koje možete instalirati i koristiti pri dizajnu. Licence za sve vrste fontova koji se nalaze u paketu, dopuštaju njihovu upotrebu u privatne i komercijalne svrhe. Popis fontova i raspored možete vidjeti u pdf datoteci na poveznici.

ODABERITE FORMAT KALENDARA