Foto123® Kreativni foto okviri

Ne trebaju vam čavli!

Jednostavno zalijepite kreativni foto okvir na bilo koju zidnu površinu. Također ga možete jednostavno odlijepiti i zalijepiti na drugo mjesto.

Povoljna i brza EU dostava

Nudimo brzu i povoljnu dostavu u sve zemlje Europske unije.

Jednostavno naručivanje

Brzo i jednostavno naručivanje online, čak i putem mobilnog telefona ili pomoću aplikacije za Win ili Mac sustave.

Kreativni foto okviri

Također poznati kao Magic foto okviri (Magic photo frames)

Veličina kreativnog foto okvira 212 x 212 mm (veličina fotografije 200 x 200 mm)
Okvir je opremljen posebnom ljepljivom trakom, tako da ga možete jednostavno zalijepiti na bilo koju zidnu površinu. Ne trebaju vam čavli da objesite okvir na zid i nećete oštetiti zid. Štoviše, ne sviđa vam se mjesto na koje ste objesili okvir? Jednostavno ga odlijepite i zalijepite na novo mjesto.
A zašto smo ih nazvali kreativnima? Postavljanjem nekoliko okvira na zid i ako ste malo kreativni, možete napraviti pravi mozaik svojih fotografija.

KREATIVNI FOTO OKVIRI

sa fotografijom 20x20cm

1 set = 1 x okvir + 1 x fotografija

Okvir za fotografije 21,2 x 21,2 x 2 cm (8 x 8″) – Izdržljiv memorijski okvir za fotografije za višekratnu upotrebu izrađen od ABS plastike i polikarbonatnog stakla koji se može zalijepiti na zid.

Klikom na “Naruči” otvara se alat za dizajniranje, gdje možete pozicionirati fotografije u foto okvire. Također možete kreirati kolaž fotografija. Za naručivanje većeg broja foto okvira jednostavno dodajte više stranica.

Kreativni foto okvir 20×20 cm

(1 x kreativni foto okvir + 1 x fotografija 20×20 cm)

1 set = 9,02 € sa 25% PDV-a
2 seta = 7,99 € sa 25% PDV-a / po setu
3 seta = 6,97 € sa 25% PDV-a / po setu
4 seta ili više = 5,94 € sa 25% PDV-a / po setu

Najniža cijena u posljednjih 30 dana jednaka je trenutnoj cijeni. Navedene cijene uključuju 25% PDV-a!

Končna cijena može varirati ovisno o stopi PDV-a! Uključeni smo u porezni sustav EU-a OSS, što znači da se PDV plaća u državi preuzimanja proizvoda i prema njezinoj stopi. Cjenik vrijedi od 09.04.2024. Trošak dostave nije uključen u cijenu i iznosi 3,90 € s PDV-om po paketu za područje Slovenije. Troškove dostave za ostale države u koje dostavljamo možete provjeriti ovdje.

Poduzeća – porezni obveznici s važećim VIES PDV identifikacijskim brojem!
Nakon registracije u sustav Foto123® Creator, molimo vas da nam na e-mail info@foto123.hr javite Vaš porezni broj kako bismo vam omogućili naručivanje bez PDV-a, naravno ako će roba ići u Republiku Hrvatsku.

Procijenjeno vrijeme proizvodnje do otpreme je 1 do 4 radna dana.

Narudžba

Za naručivanje kreativnih foto okvira predlažemo korištenje naše online aplikacije. Narudžbu možete izvršiti i putem našeg desktop programa Foto123 za Windows ili Mac, koji možete preuzeti na linku dole.

Ne propustite i druge opcije foto proizvoda

ODABERITE FORMAT KALENDARA