Premium fotografije

Izrada premium fotografija

IZRADA FOTOGRAFIJA

DryLAb tehnologija

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA TEHNOLOGIJA

Premium (klasične) fotografije su najviše kvalitete, izrađene na vrhunskom foto papiru, pogodne za uokvirivanje i pohranu u foto albume. Zbog iznimne kvalitete i vrste tehnologije, cijene su više nego kod drugih procesa izrade fotografija.

Vrsta izrade:
 SureLab s DryLAB tehnologijom.
Vrsta papira: foto -papir od 250 g s lusterom ili sjajnom površinom
Dimenzije fotografija: po izboru

Opis stroja: EPSON SureLab D3000 izrađen je novom DryLab tehnologijom (suhi laboratoriji). Ne koriste kemikalije u izradi fotografija i stoga su ekološki prihvatljivi. Kvaliteta ispisa i brzina su njegove glavne prednosti, a po mnogima, zbog većeg raspona boja, fotografije su klasa za sebe i na višoj razini.
Zbog posebnog zaštitnog premaza fotografije imaju bolju postojanost i ne ostavljaju otiske prstiju, što je posebnost, posebno za fotografije na sjajnom papiru.

Zbog tehnologije i visoke kvalitete otiska, cijena izrade je veća nego kod tiska na klasičnim strojevima za izradu ovakvih fotografija, gdje se koristi kemijski proces.

CJENIK IZRADE FOTOGRAFIJA

Troškovi obrade narudžbe iznose 1,03€ s PDV-om. 

Format fotografijeCijena bez PDV-aCijena/kom 25% PDV
Fotografija 10×15 cm0,25 €0,31 €
Fotografija 15×20 cm0,41 €0,51 €
Fotografija 15×21 cm0,45 €0,56 €
Fotografija 15×23 cm0,49 €0,62 €
Fotografija 20×20 cm1,64 €2,05 €
Fotografija 20×30 cm1,80 €2,25 €
Fotografija 20×35 cm2,05 €2,56 €
Fotografija 30×30 cm4,10 €5,12 €
Fotografija 30×40 cm6,48 €8,09 €
Fotografija 30×45 cm6,72 €8,40 €

Konačna cijena može varirati ovisno o stopi PDV-a! Uključeni smo u porezni sustav EU-a OSS, što znači da se PDV plaća u državi preuzimanja proizvoda i prema njezinoj stopi. Cjenik vrijedi od 09.04.2024. Trošak dostave nije uključen u cijenu i iznosi 3,90 € s PDV-om po paketu za područje Hrvatske. Troškove dostave za ostale države u koje dostavljamo možete provjeriti ovdje.

Poduzeća – porezni obveznici s važećim VIES PDV identifikacijskim brojem! Nakon registracije u sustav Foto123® Creator, molimo vas da nam na e-mail info@foto123.hr javite vaš porezni broj kako bismo vam omogućili naručivanje bez PDV-a, naravno ako će roba ići u Republiku Hrvatsku.

Procijenjeno vrijeme proizvodnje do otpreme je 1 do 3 radna dana.

Luster površina ima blagi sjaj suptilne i biserne teksture. Nudi dublju zasićenost boja od mat završne obrade, veći kontrast i deblji papir. Otisci prstiju nisu toliko vidljivi, u usporedbi sa sjajnom površinom nije reflektirajuća. Izgleda profesionalno s visokokvalitetnim papirom i najbolje je za uokvirivanje na zidu. Također bilježi najbolja svojstva sjaja i matiranja kombinirajući ih u jednu prekrasnu završnicu.

Gloss površina se najčešće koristi za ispis fotografija. Ima vrlo glatku, sjajnu površinu i reflektirajući izgled. Krajnji rezultat fotografije često je vidjeti žive boje, čiste i oštre. Boja je svjetlija i nudi veću zasićenost, ima glatku, nestrukturiranu površinu, što omogućuje prianjanje za staklo prilikom uokvirivanja. Također, sloj je vrlo osjetljiv na otiske prstiju i mrlje, za rukovanje bez rukavica. Sjajni premaz je dobar izbor za ispis svakodnevnih snimaka i fotografija živih boja.

Ne propustite i druge opcije izrade fotografija

ODABERITE FORMAT KALENDARA