IZRADA FOTOGRAFIJA

DIGITALNI LASERSKI TISAK

ekološki prihvatljiva tehnologija

Naša nova web aplikacija Foto123® dostupna je za naručivanje.

Izrada retro print fotografija

Kolekcija vaših omiljenih i najzabavnijih fotografija u stilu polaroidnih fotografija, za koje možete odabrati dizajn po svom izboru. Retro fotografije mogu uljepšati vaš dom na svakom koraku. Fotografije su pristupačne zbog digitalnog ispisa, tako da možete ispisati više fotografija i podijeliti ih s prijateljima.

Vrsta tiska: Digitalni tisak u rezoluciji 2400x2400 dpi.
Vrsta papira: 300g nepremazani PREMIUM papir.
Dimenzije fotografije: 8,8 x 10,5 cm

Tiskane su na našim modernim Xerox strojevima za digitalni tisak, koji su posebno prilagođeni za visokokvalitetan digitalni tisak fotografija. Omogućuju iznimnu kvalitetu otiska slike u rezoluciji 2400 x 2400 dpi, što joj daje oštrinu, zasićenost i postojanost boja. Troškovi izrade znatno su jeftiniji od tiska na SureLab strojevima ali i dalje izvrsne kvalitete.

CIJENA IZRADE FOTOGRAFIJA

Minimalna narudžba 24 kom= 7,07€ (0,093€ / dodatna fotografija)

11,90€ / 24 kom 7,07 € za 24 kom
Konačna cijena se može promijeniti ovisno o stopi PDV-a!
Od ove godine smo uključeni u EU porezni sustav OSS, što znači da se PDV plaća u zemlji i po stopi u kojoj se proizvod preuzima. Cijene vrijede od 10. veljače 2023. Trošak dostave nije uključen u cijenu i iznosi 4,70 € sa PDV po paketu za područje cijele Hrvatske. Troškove dostave u ostale zemlje provjerite ovdje.

Poduzeća - porezni obveznici
Nakon prijave u Foto123® Creator sustav javite nam Vaš porezni broj kako bismo vam omogućili naručivanje bez PDV-a, naravno ako će roba ići u Republiku Hrvatsku.
Image
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved