Kalendari

Personalizirani kalendari s Vašim fotografijama

Premjestite svoje omiljene fotografije sa Vaših računala i pametnih telefona u jedinstven kalendar, po Vašoj mjeri. Odaberite odgovarajući model i predložak kalendara i popunite ga fotografijama. Takav personalizirani foto kalendar će Vas tijekom svih 365 dana u godini podsjećati na vesele trenutke. Možete ga namijeniti za svoju obitelj, ili za poklon dragoj osobi. Također, personalizirani foto kalendar može biti jedinstven poslovni dar za Vaše kupce i poslovne partnere.

Rok izrade za dostavljene foto123 narudžbe

Kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu naših foto proizvoda, tiskamo ih odvojeno od ostalih tiskovina u dvije serije tjedno:

Sve narudžbe zaprimljene do utorka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u petak isti tjedan.
Sve narudžbe zaprimljene do petka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u srijedu naredni tjedan.

Iznimka su foto knjige serije PREMIUM koje imaju rok izrade od 5 do 8 radnih dana.

U slučaju osobnog preuzimanja proizvoda u našoj poslovnici, zbog provođenja mjera zaštite od bolesti COVID-19, molimo za prethodnu telefonsku najavu prije dolaska.

Akcijska cijena spiralno uvezanih kalendara

50% popusta, čak i na količinu od samo jednog primjerka
Kod (šifra) kupona za popust je: LOVE50
(Akcija traje do 06.02.2022)

Za količine od 10 i više primjeraka, formira se posebna cijena. Ako trebate veći broj primjeraka, kontaktirajte nas za ponudu.

Prilikom slanja narudžbe iz našeg novog sučelja Foto123® Creator, ljubazno vas molimo da obavezno unesete kod za popust "2022" u polje KOD KUPONA i nakon toga kliknete "Otkupiti". Isto vrijedi i za naš stari program Digifil AlbumMaker PRO, gdje se kod za popust također upisuje u odgovarajuće polje.

Obavezno upišite kod za popust (kod kupona) prilikom slanja narudžbe, jer zbog načina rada našeg novog sustava, nismo u mogućnosti naknadno obračunati popust!

Pripremili smo Vam predloške foto kalendara za više godina unaprijed. Vi samo trebate izabrati godinu, početni mjesec i državu čije praznike želite imati obilježene u kalendaru te nakon toga jednostavno posložiti svoje fotografije i kalendar je spreman za izradu!

Svoje foto kalendare možete oblikovati u našem novom programu Foto123Creator, ili pomoću našeg starog programa Digifil AlbumMaker PRO.
Zidni kalendari sa spiralom i kukicom za vješanje
Zidni kalendari sa spiralom i kukicom za vješanje

13 listni personalizirani kalendar s vašim fotografijama.
Spiralni uvez s kukicom za vješanje.
AKCIJA do -40 %
 

Stolni kalendari sa spiralom
Stolni kalendari sa spiralom
13 listni personalizirani stolni kalendar s Vašim fotografijama. Uvez je spiralni s podloškom za postavljanje na stol.
AKCIJA do -40 %
Džepni kalendari
Džepni kalendari

Dimenzije ovog kalendarčića s Vašim fotografijama prilagođene su tako, da on bez problema stane u Vaš džep, torbicu ili novčanik.

Oblikovanje i naručivanje samo na formaprint.eu!

Dupli zidni kalendari sa spiralom na sredini
Dupli zidni kalendari sa spiralom na sredini

13 listni personalizirani kalendar s Vašim fotografijama. Spiralno uvezani listovi su tiskani obostrano, uvez je na sredini, a za vješanje postoji rupica s gornje strane.
AKCIJA do -40 %

Jednolistni zidni kalendari
Jednolistni zidni kalendari

Jednolistni kalendar s Vašim fotografijama, otisnut na 350g premazanom kartonu. Na vrhu ima rupicu za vješanje na zid.

Oblikovanje i naručivanje samo na formaprint.eu!

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved