Preuzimanje programa

Foto123® Creator - Novo programsko rješenje za dizajniranje foto proizvoda na Vašem računalu s operativnim sustavima Windows i Mac

Veliko nam je zadovoljstvo, što vam možemo ponuditi naš novi, potpuno besplatan program Foto123® Creator, koji mnogi smatraju najsofisticiranijim softverskim rješenjem na svijetu, za dizajn foto proizvoda.

Program radi na čak 24 jezika, naravno i na hrvatskom. Početnicima je vrlo jednostavan za korištenje, a opet je dovoljno izazovan za zahtjevnije korisnike. Program vam omogućuje da bez ograničenja dizajnirate foto knjige, foto -kalendare i druge foto proizvode. Na raspolaganju je više od 1000 različitih pozadina i grafičkih alata za stvaranje potpuno jedinstvenih foto knjiga za svaku priliku.

Program je namijenjen za besplatno korištenje i potpuno je funkcionalan. Preuzmite i instalirajte ga već danas i počnite dizajnirati vlastitu knjigu fotografija ili bilo koji drugi proizvod. Vrlo je jednostavno za napraviti. Prilikom projektiranja možete koristiti čarobnjaka koji će automatski dizajnirati vašu foto knjigu s željenim brojem stranica, uzimajući u obzir orijentaciju fotografija i odabrati odgovarajuće predloške. Uređujte samo naslovnicu ovako dizajniranog proizvoda. Naravno, možete naknadno i sami prilagoditi pojedinačne stranice, po svom ukusu.

Instalirajte program, odaberite fotografije na računalu i dizajnirajte svoj foto proizvod. Kada završite, možete nam ga prenijeti klikom miša, a mi ćemo ga otisnuti, uvezati i poslati na vašu adresu. Lako kao Foto123.

UPOZORENJE! OBAVEZAN UNOS KODOVA ZA POPUST

NE ZABORAVITE UNIJETI KOD ZA POPUST U PROGRAMU! Kada je u tijeku akcija, ili postoje neke druge pogodnosti, gdje je potrebno unijeti kôd za popust, morate ga obavezno unijeti u program. U protivnom (bez upisanog koda za popust), zbog načina rada našeg novog softvera i sustava naplate, popust nažalost nećemo moći naknadno odobriti

Dodatni fontovi koje možete instalirati na Windows ili Mac računala.

Prilikom instalacije, program Foto123® Creator ne instalira vlastite fontove u vaš operativni sustav, već koristi fontove koji su već instalirani na vaše računalo. Kada dizajnirate foto proizvode, imate dakle na raspolaganju sve one fontove, koje ste instalirali u svoj sustav. Ako želite dodatni font, instalirajte ga i bit će vam dostupan kada ponovno pokrenete program. Prilikom izrade predložaka kalendara, koristili smo određene vrste fontova, no ako ti fontovi nisu instalirani na vašem računalu, predlošci neće biti ispravno prikazani.

Pripremili smo odabrani paket fontova koje možete instalirati i koristiti pri dizajnu. Licence za sve vrste fontova koji se nalaze u paketu, dopuštaju njihovu upotrebu u privatne i komercijalne svrhe. Popis fontova i raspored možete vidjeti u pdf datoteci na donjoj poveznici.
Upute za instalaciju paketa fontova za desktop program Foto123® Creator
UPUTE ZA INSTALACIJU PAKETA FONTOVA:

Ako vam je program Foto123 Creator otvoren, potrebno ga je zatvoriti (ne zaboravite prije toga spremiti promjene u projektu na kojem ste radili, ako je to slučaj).

1. Datoteku s fontovima preuzmite na svoje računalo, klikom na POVEZNICU ili klikom na gumb niže.

2. Preuzetu datoteku Foto123 Fonts Pack potražite na svom računalu u mapi Preuzimanja (downloads). 

Kliknite desnom tipkom miša na datoteku "Foto123 Fonts Pack" i odaberite opciju "Izdvoji sve..." (Extract all...)
Otvorit će se skočni prozor, koji će vas pitati na koju destinaciju želite izdvojiti (raspakirati) datoteku (uobičajeno je, da ona bude na istoj destinaciji kao i preuzeta datoteka, pa nema potrebe za promjenom destinacije) i kliknite niže na tipku "Izdvoji" (Extract).3. Kad se mapa izdvoji (raspakira), otvorit će vam se novi prozor s izdvojenom mapom "Foto123 Fonts Pack". Otvorite mapu dvostrukim klikom lijeve tipke miša.

4. U mapi se nalaze svi fontovi, koji vam trebaju. Označite sve fontove (na tipkovnici pritisnite CTRL+A), nakon čega kliknite desnom tipkom miša na bilo koji od označenih fontova i izaberite "Instaliraj" (install). 


Ako već imate neki od fontova od ranije, program će vas tijekom instalacije pitati, da li želite taj font zamijeniti novim. Nije bitno da li kliknete Da ili Ne, obzirom da taj font ionako već imate od ranije, pa neće biti razlike. Instalirat će se samo oni fontovi koje do sada niste imali.

5. Ako niste instalirali fontove prije nego što ste otvorili program Foto123 Creator, morat ćete ga zatvoriti i ponovno pokrenuti, kako bi program prepoznao nove fontove.

Ako program i nakon ponovnog pokretanja ne prepozna nove fontove, potrebno je ponovno pokrenuti (restartati) računalo.

DIZAJN PREKO WEB PLATFORME

Image

Nemate računalo? Nema problema!

Svima vama, koji nemate mogućnost preuzimanja programa na svoje računalo, ili pak preferirate rad online, predlažemo da koristite našu internetsku platformu za dizajn svojih foto proizvoda. Kliknite ovdje kako biste odabrali svoj proizvod te ga dizajnirali i naručili online.

Vaši podaci o preuzimanju našeg besplatnog programa

Program je besplatan i nemate nikakvih obaveza prema nama. Predlažemo Vam, da ispunite sljedeća dva polja, kako bismo Vas mogli obavijestiti o novim verzijama programa, ili novoj prodajnoj akciji.

Vaše ime
Vaša e-mail adresa

preuzmite staru verziju programa

Image

Naš stari program Digifil AlbumMaker PRO i dalje radi!

Za sve one koji su navikli na naš stari program, sa zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da će program i dalje biti dostupan i raditi na isti način kao i svih dosadašnjih godina te ga možete ponovno instalirati klikom na donju poveznicu. Program radi samo u Windows okruženju!

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved